Tips & råd

På sommerferie med menneskets bedste ven

(sponsoreret indhold)

Selvom vejret i øjeblikket siger noget andet, så siger kalenderen juli. For de fleste danskere betyder det, at sommerferien står for døren. Er du en af dem, der har en hund der hjemme, står du måske og overvejer, hvem, der skal passe den, mens du er på ferie. Men hvorfor ikke tage din firbenede krabat med på sommerferie? 

For mange hundeejere kan sommeren være en lidt stressende tid. For hvem skal passe hunden, mens du er væk på ferie? Lange flyrejser, hoteller og solferie og hund er ingen god kombination. Men hvis du ønsker at tilbringe sommerferien med din firbenede bedsteven, så findes der mange hundevenlige destinationer, du kan tage hen – både i Danmark og udenlands.

De mest hundevenlige feriedestinationer  

Når du skal på ferie med din hund, er det en klar fordel, at vælge steder, med grønne områder – skove, parker eller andre steder, hvor hunden kan slå sig løs. For eksempel er den hollandske hovedstad, Amsterdam, en yndet destination for mange hundeejere. Her kan du tage din hund med på en spadseretur langs kanalen, eller lade den lege i en af byens mange parker. Mange caféer og restauranter tillader også hunde, så her er alt lagt til rette for en behagelig ferie for både hund og ejer. Og hvis du er en af de mange, der inden for de seneste år har investeret i bitcoins, kan du virkelig få valuta for pengene. Amsterdam er nemlig ikke blot hundevenlig – byen er også et europæisk hotspot for bitcoins, og flere butikker og caféer accepterer betaling med den virtuelle valuta.

En behagelig rejser for mennesker og dyr

Den bedste måde at rejse med hund på, er selvfølgelig med bil. For at gøre køreturen så behageligt som muligt for både mennesker og dyr, er det imidlertid vigtigt, at du tager nogle forhåndsregler, inden du rejser. Pak tæpper, rigelig med vand og måske hundens favoritlegetøj ned. Og så er det vigtigt, at bilen ikke bliver for varm, og at du tager rigelig med pauser undervejs. Uanset om du vælger campingferie i Danmark eller storbyferie i Europa, er det en fordel, at du på forhånd, forsikrer dig, om at hunde er velkomne. Og glem ikke, at undersøge de forskellige landes indrejseregler for hunde, iden du pakker vofsi i bilen og kører afsted.