Annonce

Bliv en bedre hundeejer med hjemmetræning

Det er god motion at gå daglige ture med sin hund, og vores hunde er generelt eksperter i at få os ud og blive luftet. Det er en god ting, for træning gør dig faktisk til en bedre hundeejer med mere overskud. Få tips til hjemmetræning her! 

Vores hunde er eksperter i at få os i gang med at spille med musklerne. De trækker os afsted på ivrige gåture, og de sørger for at få os ud i den friske luft. Det kan give helt ømme muskler at følge med en glad hund, men det er godt for kondien og helbredet. 

Faktisk er det til gavn for både dig og hunden, at du holder dig i form. Det gør, at du har mere overskud til at tage dig af din hund, og at I både kan gå og løbe dejlige, lange ture. Med nem og let tilgængelig hjemmetræning bliver du hurtigt en endnu bedre hundeejer, end du allerede er. 

Hjemmetræning med pull up bar 

Det kan godt være op ad bakke at komme ned i sit lokale fitness-center flere gange om ugen – også selvom man egentlig gerne vil. Det kan være svært at få det passet ind i programmet, når man også er en travl hundemor- eller far, der skal gå ture med og underholde en skøn hund. Derfor kan det være godt at finde noget udstyr til hjemmetræning her

En pull up bar kan placeres alle steder 

Hjemmetræning kan være vejen frem til et liv med styrke og overskud til dig og din pelsede ven. Hjemmetræningen skal være nem at gå til, lige når det passer dig, og derfor kan en pull up bar og en foam roller være en god idé. 

En pull up bar kan hænges i loftet, på væggen eller i dørkarmen, så du har gode muligheder for at vælge den helt rigtige placering. Bare husk at hænge stangen højere end dig, sådan at du kan løfte dig op i den. Det kan være smart at hænge den op et sted, hvor du ofte færdes, så du lige kan tage et løft eller to, når du går forbi. Det kan fx være i stuen eller entréen.  

Det behøver bestemt ikke tage lang tid at hjemmetræne, men kan faktisk overstås på få minutter. Med bare en lille smule hjemmetræning hver dag, eller nogle gange om ugen, styrker du musklerne og frigiver en masse glædestoffer, som giver dig energi. Og så kan dig og hunden komme på gode, lange ture, og du kan lege længere uden at blive udmattet. 

Pull ups med én arm – og måske hund 

Hvis du har en lille hund, kan du eksperimentere med at inkorporere den i din hjemmetræning. Når du bliver stærk nok, kan du øve dig i at tage pull ups med bare én arm, mens du holder hunden i den anden.  

Det vil nok tage dig noget tid og noget træning at nå dertil, men når først du gør, vil det være det hele værd. På den måde slipper du også for, at den nysgerrige hund løber rundt om benene på dig, mens du træner. 

Massage til dig og din hund  

Det kan være en god idé også at have nogle redskaber til at runde din hjemmetræning af. Her er en foam roller et godt bud, og du kan bruge den faste skumrulle til at massere dine ømme muskler. Du kan også afprøve foam rolleren på din hund og se, om den kan lide massagen. Der er en god chance for at den vil lukke øjnene og logre lyksaligt med halen. 

En foam roller er rigtig god til hjemmetræning, fordi den – ligesom en pull up bar – ikke fylder noget nævneværdigt. Du kan således let finde et sted til den i dit hjem, og du kan også tage den med, hvis du skal på ferie. En pull up bar og en foam roller udgør et godt sæt, der både styrker, afspænder og afslapper, til hjemmetræning.