Annonce

En hundeejers soveværelse

Vi elsker dem, hundene. I hvert fald vores egne. For dem, der har haft fornøjelsen at dele hjem med en hund, så står det klart at det gamle ordsprog holder vand: Hunden er menneskets bedste ven. Det kan være noget af et chok at opleve hvor uendelig tung og stor en sorg det er, at sige farvel til en hund man har haft i mange år og delt livet med. For mange er eneste vej videre at anskaffe sig en hundehvalp og starte forfra. At knytte sig til en ny hund. 

Og hundehvalpe er søde og sjove og helt uimodståelige. Der kommer et herligt leben tilbage til huset efter tabet af den gamle hund. Alle liver op og livet bliver en fest. Men en krævende fest. For hvalpe leger med ting og bider i ting. De kan, i al deres sjove legesyge, ødelægge ting, vi gerne vil passe på. Flyder gulvet i soveværelset med tøj, så kan vi være sikre på at hvalpen finder det. Medmindre vi har gemt det væk i et sengestel med opbevaring. For skuffer er alligevel som regel for svære for nysgerrige hvalpe. 

Orden er vigtigt 

På Sengestel.dk kan man få sengestel med opbevaring i mange flotte modeller. Fælles for dem er, at pladsen under madrassen udnyttes til skuffer, der kan bruges til at opbevare tøj og andre ting i. Har man en hundehvalp boende, så er det om at holde orden, især på garderoben, så de fine beklædningsgenstande ikke bliver gnasket i stykker af familiens nye kæledægge. 

Det er nemt at trække en skuffe ud af sengestellet og smide overflødigt tøj derned, så hvalpen ikke får fat i det. Og det klæder i øvrigt også et soveværelse, at det ikke roder for meget. Man sover faktisk bedst, når der er orden i soveværelset. Det har undersøgelser vist. Og så ser det også meget flottere og mere indbydende ud. 

Godnat hvalp 

Når natten falder på og vi skal sove, så er det godt at gulvet er ryddet for tøj og andre ting, som den kan finde på at kaste sig over. Ro på. I morgen er der atter en dag.