Annonce

Optimer din have til både hunde og mennesker 

Når man vælger at anskaffe sig en hund, er man nødt til at indrette hus og have, så hunden har gode vilkår. Samtidig ønsker de fleste stadig at have et flot hjem, der føles rart at være i. Læs med her og få gode råd til, hvordan du kan optimere dit hus og have, så både dyr og mennesker kan lide at være der. 

Er der tale om et vildt gadekryds, der ikke er blevet trænet, er der meget, man skal gøre for at beskytte sine ting mod for eksempel at blive bidt i stykker, men heldigvis er de fleste hunde mere brugervenlige og kræver altså ikke lige så meget arbejde for at indrette hjemmet til den. 

Du kan stadig have et flot hus og have 

Selvom man har hund, behøver man ikke omdanne hele sin have til en hundelegegård, og i de fleste tilfælde er det stadig muligt at have f.eks. blomsterkrukker stående. Mange mennesker går meget op i deres hus og have og finder det vigtigt at vedligeholde og forskønne begge dele og f.eks. købe Algebehandling af tag, når det er nødvendigt, og det kan man altså stadig gøre, selvom man har fået hund. 

Gør det svært for hunden at stikke af 

For de fleste hundeejere vil det være en fordel at kunne lukke hunden ud i haven, så den kan løbe og lege. Naturligvis skal man også ud at gå tur med den flere gange om dagen, men det kan altså også være rart for den at kunne gå ud i haven. Man kan derfor med fordel indhegne sin have, så hunden ikke kan løbe ud og stikke af. Hvis den kan det, kan der potentielt opstå farlige situationer, hvis man bor i nærheden af trafikerede veje, hvor hunden kan blive kørt over. 

Byg dit eget hundehus 

Alle hunde kan lide at lege, så både i haven og huset må der være legetøj, hunden kan lege med. I haven kan man desuden sætte et fint hundehus op eller en hule, som hunden kan ligge og putte i. Hvis man er fiks på fingrene, kan man overveje selv at bygge et hundehus og dermed få et helt unikt hus, som ingen andre har. De fleste vil vælge at placere hundehuset lidt væk fra huset, og således kan hunden også få lidt fred fra sine ejere, der ofte er meget optaget af, hvad den foretager sig.