Annonce

Tag din hund med på løbeturen 

Hvis du har hund og selv holder af at holde dig i form ved at løbe, kan du med fordel tage din hund med. Både dyr og mennesker har godt af motion og kan desuden have glæde af hinandens selskab, da det ofte er mere motiverende at dyrke motion sammen med andre fremfor at gøre det alene. 

Den mest oplagte form for motion er sammen med din hund helt klart løb, og det er der da også en del, der benytter sig af, selvom de fleste nok vælger at gå. Det kommer selvfølgelig an på, hvor stor en sportsentusiast, man er. Hvis man er vild med sport, kan man måske have glæde af at besøge Nysport.dk, hvor man kan læse om mange forskellige ting, der relaterer sig til sport.    

Hvad skal det til for? 

Men hvorfor skal man tage sin hund med ud at løbe? Svaret kunne være “hvorfor ikke?”. Hunden har brug for at komme ud og røre sig, og hvis du alligevel selv vil ud at løbe, er sagen klar. Hunden vil synes, det er sjovt, at du også løber, og at prøve at følge med hundens høje tempo kan potentielt forbedre din præstation, da du dermed løber stærkere, end hvis du løb alene. Du skal dog være opmærksom på, at din hund skal være fuldt udvokset for at komme med på løbetur. 

To fluer med ét smæk 

Når du tager hunden med på løbetur, sparer du en af dagens gåture med den, hvor du så kan lave andre ting i stedet for. Selvom man naturligvis selv har valgt at have hund og altså også de daglige gåture, kan det af og til være svært at finde tid til at komme ud at gå, men her kan man altså spare en af turene ved i stedet at tage hunden med på sin løbetur.