Annonce

Nyd efteråret sammen med din hund 

Når efteråret kommer til Danmark, så sker der den smukkeste forandring i forhold til naturen. Bladende viser et farvespil uden lige, og vejret bliver dejligt frisk. Når man er hundeejer, så betyder det heldigvis også, at man automatisk tilbringer mere tid udendørs. Og det har sine fordele. Ikke nok med at hunden kommer ud at gå tur, så er hundeejeren også med ude at blive luftet. Og Det betyder, at der er rig mulighed for at opleve, den måske allersmukkeste årstid helt tæt på.  

Hvis du er glad for at tage billeder, så er efteråret helt sikkert en af de mest fotogene årstider. Du kan eventuelt prøve at finde ud af, om der er nogle helt særlige områder i dit nærområde, hvor bladende virkelig viser sig fra sin pæne side. Så, kan du enten vælge at tage en lang gå tur med hunden, eller køre dertil og så gå en tur med din firbenede ven.  

En hyggestund derhjemme 

Masser af hygge indendørs, hører også til det danske efterår. Hvis du synes, der lige mangler det sidste for at gøre din stue ’vinterklar’, så er det også et projekt, som du kan gå i gang med. Har du en pejs, skal der ikke meget til for at finde hyggen frem, men der er stadig andet som du kan gøre. For eksempel, kan lyskæder og lammeskind gøre meget for ’hygge’ stilen.  

På nettet, kan man finde masser af inspiration til, hvordan din stue kan indrettes, så den bliver særdeles hyggelig. Når dit projekt er færdigt, så kan du sætte dig til rette i sofaen eller stolen med en god bog eller anden læsning. Er du til stjernetegn, kan du fordybe dig i dette emne. På denne side kan du finde et gratis horoskop eksempelvis.   

Nye udfordringer for dig eller hunden 

Efteråret, er et rigtigt godt tidspunkt at prøve noget nyt. Måske, er der noget du altid gerne har villet gå til? Det kunne være en sportsgren eller et kreativt fag? Måske, er det dig og hunden som skal prøve noget sammen? For eksempel hundetræning, hvis det er muligt på denne årstid.  

Efteråret, er en tid hvor det nemt kan føles som om tiden står lidt mere stille end i forårs- og sommermånederne. Derfor, er det rigtigt godt at have noget spændende at beskæftiger sig med på denne tid af året. Så sker der lidt, man har noget at se frem til, og så udfordrer man også sig selv.