Annonce

Godt at vide, hvis du overvejer et kuld hvalpe

Planlægger du et kuld hvalpe, så er det mange ting, du skal sørge for at have styr på. Det er vigtigt, at man har tid, overskud og økonomi til at få en kuld hvalpe. 

Mange drømmer om at få et kuld hvalpe. Det kan være en kæmpe oplevelse at se sin tæve bringe nyt liv til verden. Måske man også gerne vil have et nyt familiemedlem og glæde andre med det samme. Men der er mange ting, som man skal overveje, inden man blot beslutter at få et kuld hvalpe. Når du har styr på disse forskellige ting, så er du klar til at være med til at bringe et nyt kuld hvalpe til verden. 

Har du tid og plads? 

For det første skal du sikre dig, at du har tid og plads til at få hvalpe. Du skal have tid til at passe hvalpene de første 8-10 uger af deres liv. Det kræver måske mere tid og energi, end man lige tror. Tag et godt blik på dit liv og vær realistisk omkring, hvordan din kalender ser ud de næste to-tre måneder. Hvis du kan se, at der er god plads i kalender, så er du måske klar til hvalpe. 

Har du styr på økonomien? 

Hvis du tænker på at beholde en eller flere af hvalpene, skal du være sikker på, at du har råd til flere hunde. Det er som bekendt dyrt at have hund. En måde at få overskud i økonomien er at samle sin lån, hvis man har flere små, dyre lån. Et samlelån er for mange en måde at spare penge på renter og samtidig få et nyt overblik over økonomien. Hvis det er noget, du overvejer, så kan du læse mere og ansøge om samlelån på Jubii.dk

En samlelån går ud på, at man optager et større lån for at betale sin mange små lån ud. Tilbage har man én samlet lån, der løber over længere tid og derfor har en lavere rente. Derfor kan man spare penge. Det koster selvfølgelig at optage et nyt lån, så man skal sikre sig, at det rent faktisk kan betale sig at tage et samlelån. På Jubii.dk kan du også sammenligne de forskellige lån, så du kan finde det, som passer bedst til din situationer. Hvis du vil se de samlede årlige omkostninger, så skal du se efter ÅOP. Her er alle faktorer medregnet, og du kan få et indblik i lånets reelle pris.  

Kan du få afsat hvalpene? 

Hvis du ikke har tænkt dig at beholde hvalpene, skal du være sikker på, at du kan få dem afsat til anden side. Det er meget vigtigt at have styr på allerede inden fødslen. Sørg for at finde nogle gode familier, hvor du er sikker på, at de vil passe godt på det lille, nye liv. Hvis du ikke har styr på dette inden fødslen, kan du risikere, at du selv må beholde hvalpene længere tid, end du egentlig ønsker.