Annonce

Sådan kan du få råd til en hund

Mange mennesker, især børn, ønsker sig en hund, og det er også rigtigt hyggeligt at komme hjem til en sød hund, der altid bliver glad for at se en, men at have hund er også forbundet med en lang række af udgifter. Her ser vi på tre muligheder, man kan overveje, hvis man gerne vil få råd til en hund, så læs med, hvis du også drømmer om at kunne trække afsted med din nye bedste ven.

Når man anskaffer sig en hund kan man tro, at den er betalt, når man træder ud af hundekennelen, og det er den jo også, men udover selve hundens pris må der også påregnes udgifter til forsikring, dyrlægebesøg, foder, udstyr og træning. Disse poster kan løbe op i mange penge, og derfor har ikke alle umiddelbart råd til en hund.

Tjen penge på aktiehandel

En af de ting du kan gøre for at skaffe penge til en hund, er at begynde at investere i aktier. Det er ikke svært, men det er vigtigt at være tålmodig og ikke mindst at sætte sig ind i, hvordan markedet fungerer og ikke blot kaste penge efter den første den bedste og måske mest hypede aktie. Når det er sagt, er der gode muligheder for hen over en årrække at skabe sig et afkast, som man kan bruge på f.eks. en hund. På aktieskole.com kan du få tips og analyser omkring handel med aktier.

Spar sammen og køb når du har råd

En mere sikker måde, hvis du ikke har erfaring med aktiehandel, er at spare sammen og købe hunden, når du har råd. I din netbank kan du oprette en fast overførsel hver måned, når din løn eller SU går ind på kontoen, og stille og roligt få sparet sammen. Det er en god følelse at spare sammen og købe, når der er penge nok.

Tag ekstra vagter

Den sidste mulighed, vi vil se på her, er at tage ekstra vagter på dit arbejde eller måske tage et ekstra job og på den måde tjene flere penge, så du hurtigere får råd til at købe en hund. Lige nu er der mangel på arbejdskraft i mange brancher, ikke mindst restaurationsbranchen som skriger på tjenere, eller rengøringsbranchen som også mangler hænder. Det er også en mulighed at forsøge at få lønforhøjelse eller måske skifte til et andet firma, som kan tilbyde dig en højere løn.

Der er altså flere metoder man kan overveje for at få råd til en hund, og hvilken man skal vælge, kommer an på flere ting, blandt andet dine evner indenfor investering og dine muligheder for at arbejde mere, for står du med små børn er det måske ikke en holdbar løsning.