Træning

Sådan gavner gåturen med hunden dig

Som hundeejer er det nødvendigt at lufte din hund flere gange dagligt. Dette kan måske virke som en sur pligt i regn og slud, men mange mennesker er rigtig glade for gåturene. Gåturene giver da også både en pause i en travl hverdag og mulighed for motion. 

En mulighed for at koble af

Den tid, hvor du er ude at gå tur, er en gylden mulighed for at koble af. Rigtig mange mennesker lever nemlig en travl hverdag, hvor de sidder klistret til deres skærme i de fleste af dagens timer. Ved at give dig selv denne pause, får du mulighed for at tænke nogle ting igennem.

Det kan for eksempel være, at det på din gåtur går op for dig, at du gerne vil tilbringe mere kvalitetstid med din partner. Her kan du læse mere om, hvordan dig og din partner får det bedste ud af hjemmekarantænen.

Den daglige motion skal man ikke kimse ad

Det kan godt være, at du ikke er helt smadret efter, at du har været ude at gå en tur med din hund. Dog kan man ikke komme uden om, at der faktisk er tale om rimelig god motion. Det er nemlig ikke svært at komme ud at gå en tur hver dag.

Sandsynligvis skal du ikke overtale dig selv på samme måde, når du skal ud at gå tur, som når du skal dyrke en hårdere form for motion. Dette betyder, at du faktisk får trænet hver dag, og dette giver altså resultater i det lange løb!