Annonce

Kigger du efter hundeting online? Sådan gør du det sikkert

Hvis du har hund, er du nok vant til at bruge nettet til lidt af hvert, som er hunderelateret. Her kan man både følge andre hundeejere og få inspiration, og man kan købe foder og legetøj. Dog er det vigtigt, at man færdes sikkert på nettet – for ellers kan det ende med at blive dyrt. Læs mere her!

Der findes mange søde og sjove videoer af hunde online, og det er smaddersjovt at slå et smut forbi YouTube for at få et smil på læben. Man kan også benytte den online verden til et hav af andre ting, som har med éns passion for hunde at gøre.

Men selvom det er en hyggelig beskæftigelse, kan det faktisk være en smule farligt. Hvis du ikke færdes sikkert på nettet, risikerer du nemlig at få stjålet personlige oplysninger, og også penge. Det betyder, at du får mindre overskud – både økonomisk og mentalt – til at tage dig af din hundeven.

Det kan du gøre for at optimere din online sikkerhed

Den første ting, du kan gøre, for at optimere din online sikkerhed, er at få VPN. Læs mere her, hvis du gerne vil blive klogere på Virtuelt Privat Netværk og hvilke forbindelser, der er på markedet. Det kan nemlig godt betale sig, hvis du gerne vil beskytte dine personlige data.

Når du surfer efter hundeting på nettet, kan der nemlig være hackere i farvandet, som ikke har lige så gode intentioner som dig. Nogle af dem vil forsøge at komme ind på dit netværk, hvorfra de kan få adgang til fortrolige oplysninger. Det kan fx være adgangskoder til din e-mail, sociale medier eller endda din netbank.

Får de adgang til sidstnævnte, kan det godt blive rigtig dyrt og ubehageligt. Hvis man får stjålet store summer, bliver det svært at finansiere hunden, og så kan det i værste fald betyde, at man må skille sig af med den pelsede ven. Så det er selvfølgelig bedre at optimere onlinesikkerheden i stedet!

Når du surfer efter hundeting på offentlige steder

Der er mange, der holder af at koble af med telefonen, når de sidder på café. Her kan man søge på nuttede hunderacer og drømme om, hvilken hund man skal have næste gang. Det er dog vigtigt, at man er opmærksom. Fx kan det være en dårlig idé at gå på caféens trådløse netværk.

Du kan nemlig være uheldig, at hackere udnytter din tillid til det trådløse netværk. De kan finde på at lave snyde-netværk, som udelukkende har til formål at lokke dig i en fælde. Hvis du først er logget på et sådant netværk, kan du få stjålet personlige data og oplysninger. Det kan du undgå med et Virtuelt Privat Netværk, som beskrevet ovenfor.