Tips & råd

Hvordan rejser man som hundeejer?

Som hundeejer har du naturligvis påtaget dig et stort ansvar. Pludselig er der et firbenet væsen, som du skal tage vare på. Blot fordi du ejer en hund, behøver du dog ikke at snyde dig selv for en af livets store glæder; rejser. I denne artikel kan du blive klogere på, hvordan du rejser som hundeejer. 

Momondo kan hjælpe med at finde et hundevenligt hotel

Hvis du skal ud at rejse, bør du overveje, om din hund skal med, eller den skal blive hjemme i Danmark. Som hundeejer er det uden tvivl dig, der ved, hvad der er bedst for din hund. Vælger du, at hunden skal med på rejsen, er det dog vigtigt, at du finder et hotel, hvor både dig og din hund kan være.

Inde på Momondo kan du finde forslag til et væld af forskellige hoteller, som ligger i den by, du ønsker at rejse til. Fra Momondo kan du klikke dig videre ind på de forskellige hotellers hjemmesider. På den måde bliver det nemmere for dig at gøre dit forarbejde, når du skal finde ud af, hvor du kan tage på ferie med din hund.

Billige flybilletter på Momondo giver råd til hundepension

Hvis du vælger, at din hund skal blive hjemme, kan det være en løsning at finde en god hundepension, der kan tage sig af din hund, mens du er væk. Disse hundepensionater koster dog ofte mange penge, og derfor kan det være en god idé at spare på flybilletterne. Inde på Momondo har du mulighed for at sammenligne flybilletter, så du kan finde de billigste af slagsen.

Ligesom du kan danne dig et overblik over de forskellige hoteller på Momondo, kan du nemlig også danne dig et overblik over de forskellige flybilletter. På den måde bliver det meget lettere for dig at overskue, hvor du skal købe dine flybilletter, hvis du skal have dem så billigt som muligt. Foruden flybilletternes pris, kan du desuden danne dig et overblik over rejsetid og antallet af mellemlandinger.

Vælg de rigtige rejsedage med Momondo

Jo flere penge du sparer på flybilletterne, jo flere penge kan du bruge på oplevelser og på din hunds pasning. Skal du finde de billigste billetter, er det ikke udelukkende de forskellige flyselskaber, som du bør kigge på. Det kan nemlig også være en god idé at undersøge forskellige rejsedage. Der kan være enormt stor forskel på, hvor meget det koster at rejse de forskellige dage.

Momondo har gjort det nemt for dig at finde de billigste rejsedage. I toppen af hjemmesiden kan du nemlig finde et søjlediagram, der viser dig, hvilken dag du skal rejse, hvis du vil have fat i de billigste billetter. Som du kan høre kan man altså sagtens komme på en god rejse som hundeejer.