Tips & råd

Udbyg din formue og få mere overskud til din hund

Alt i livet er en prioritet. Men vi skal have skabt en økonomi for at få råd til at lave de ting, som vi virkelig synes giver værdi i livet. Det kan du gøre på forskellige måder. En af dem er at få hjælp til din formuepleje, så der bliver skabt en passiv indkomst, der kan give dig mere fritid til din hund og andre ting.

Hvad betyder formuepleje?

Princippet omkring formuepleje er at få mest muligt afkast af de penge, som du allerede har tjener. Altså investere dine penge på den måde, så de vokser uden at du skal gøre meget aktivt. Det er ofte en god ide, at få professionelle på området til at gøre det for dig, så du kan udnytte deres knowhow og slippe for daglige spekulationer omkring det.

Formuepleje via luksusure

Det kan lyde lidt abstrakt, men faktisk er det muligt at pleje din formue ved at få professionelle til at investere i luksusure. Dette betragtes mange steder som en seriøs mulighed og et oplagt sted at bevare din kapital. Normalt betyder begrebet at tid er penge noget andet, men i det her tilfælde betyder det at du kan investere i viden om hvad klokken er og få din formue til at vokse. Ved at få eksperter til at opkøbe og sælge luksusure, kan du tjene penge og få din formue til at vokse.

I alle slags markeder

Det har vist sig at det at købe og sælge ure kan være en god investering i forskellige skal markeder. Altså både markeder, hvor der er fald i kurser og hvor verden måske er ramt af sygdom og krig. Men også i opgangstider kan det betale sig at investere i luksusure. Selv under den nuværende krig i Ukraine, har denne investerings mulighed vist sig rigtig god.

Let at komme i gang

Via virksomheden Urhandleren Invest er det super let at komme i gang med at investere i luksusure. Det er blot at bestille en tid, og få sat rammerne omkring hvordan du vil investere og hvilke forventninger du har. Du skal dog have minimum en million til at skyde i investeringen. Men du kan hurtigt få mere råderum til at tage sig af din hund og give den et godt liv.