Tips & råd

Sådan bruger du teknologi til at få styr på din hund

(sponsoreret indhold)

Når du som hundeejer gerne vil sikre at du altid ved hvor din hund er, så er der igennem de senere år begyndt at komme flere og flere muligheder for at tracke din hunde, og derved sikre at du altid er klar over hvor din egen hund befinder sig. Det er naturligvis også ofte nogle relativt dyre muligheder og alternativer der findes på markedet, så derfor er det ikke altid egnede til dig som er på SU eller lignende, da du godt kan regne med at det koster flere tusinde kroner at komme i gang med. Hvis du alligevel er på SU og ønsker at bruge disse nye teknologier som kan sørge for at du altid er klar over hvor din hund befinder sig, så læs evt denne lille guide om at spare penge på SU https://studenterguiden.dk/preview/KoebenhavnAarhusOdenseAalborgKolding/nyheder/5053

GPS tracking

https://www.youtube.com/watch?v=eBIrIv15ByA

En af de mest brugte muligheder er GPS tracking, hvor du kan få muligheden for at indsætte et lille simkort i din hunds halsbånd, og derved altid spore hvor det befinder sig. Dette er særligt brugt hvis man tager ud i en hundeskov, hvor der oftest er relativt store arealer og hvor det ikke altid er let at finde sin hund igen. Men når du bruger denne type sms GPS tracking, så kan du med din telefon spore din hund på en app på din telefon, og derved altid være sikker på at kunne finde din hund når i skal hjem igen.

Men denne mulighed findes i prislejer med alt fra få hundrede kroner, til de dyrere modeller som koster mange tusinde kroner.

Hvem kan bruge det?

De personer som bruger denne type sporing af deres hund er ofte hunde ejere som gerne vil tage i hundeskove, som beskrevet længere oppe. Men der er også mange hundeejere som lufter deres hunde uden at hunden er i snor, og her kan det også være en stor fordel at man er klar over hvor ens hund er henne hele tiden. Det er en god sikring imod at hunden også skulle løbe væk, hvis man engang imellem lader løbe rundt i haven, og den muligvis finder et smuthul hvor den kommer igennem og derved forlader din have.

Sørg for at bruge sider som pricerunner, hvis du overvejer at købe sådan en anordning, da der er kæmpe prisforskel på dem og derved også mange penge at spare for dig.