Annonce

Ren råhygge med hunden

Findes der noget bedre i verden end at være sammen med din firbenede ven? Mange hundeejere ser deres hund, som værende deres allerbedste ven. Ikke nok med at man får ubetinget kærlighed, så er kan hunde bare noget særligt, som giver en positiv effekt på hjernen. Er du så heldig at kunne kalde dig for hundeejer, så kan du nok genkende nogle af disse ting. Mangler du inspiration til, hvad du skal give dig til med din hund, så kan du læse med her.  

1. Tag på opdagelse i Danmark med hunden 

Hvis vejret er nogenlunde og du har en fridag, hvorfor så ikke tage din hund med på eventyr. Har du bil, giver det selvfølgelig en masse frihed. Det betyder jo så, at turen eventuelt kunne gå til nogle steder i Danmark, som I ikke har oplevet endnu. Det kunne eksempelvis være en tur i en skov eller på stranden. Ikke nok med, at din hund får masser af luft, men du får også godt med motion ved at gå en rigtig lang tur.  

2. Inde vejr med hunden 

Hvis det står ned i stænger, sner eller blæser, så er det måske ikke det sjoveste at skulle ud at gå lang tur med hunden. I stedet for, kan både dig og hunde jo slappe af indenfor i varmen. Har du pejs, kan du jo gøre det ekstra hyggeligt. Imens hunden sover, kan du jo læse sporten eller se tv. Er du mere til sportsnyheder, kan du altså på fodbold.dk følge med i, hvad der sker.  

3. Hundedate 

Har du en ven som har en hund din hund kan enes med, så kan I jo lave en hundedate. Så kan hundene lege sammen, mens I er sociale. Det kunne eksempelvis være en hundedate, hvor i går en lang tur sammen.