Annonce

Forkæl din hund med et tyggeben 

Rigtigt mange hunde elsker at gnave på et tyggeben og kan få mange timer til at gå med at tygge og gnave. Som menneske forstår man ikke helt, hvorfor det er så sjovt, men sådan er der så mange forskelle på dyr og mennesker. Her ser vi nærmere på netop tyggeben, og hvorfor det kan være værd at overveje, hvis man gerne vil forkæle sin hund, måske med en lille julegave. 

Men hvad er det, et tyggeben kan? Et tyggeben er sjovt for hunden, det er også en sund snack som reducerer eventuel stress og forebygger tandsten og plak. Køb Yaki tyggeben, hvis din hund er glad for snacks eller måske er lidt stresset over hele tiden at skulle lege og gå tur med dig, for da kan tyggebenet give ro på og sende tankerne i en anden retning. 

Hård ost fra Nepal 

Det kan være svært at gennemskue, hvad et tyggeben er lavet af, og de færreste forestiller sig nok, at det er lavet af ost. Det er dog lige præcis, hvad det er, og her er der ikke tale om flødehavarti eller camembert men hård ost af yakoksemælk fra Nepal. Yakoksen leverer også mælk til smør, som folk i Nepals landområder bruger til at komme i deres chai, men herhjemme vil de fleste nok betakke sig for den slags i deres fancy vinterdrik. 

Hold øje med hunden 

Når du giver din hund et tyggeben, er det vigtigt, at den har en skål vand i nærheden, og at du er i nærheden og kan holde øje med den. Således går det altså ikke at efterlade hunden med et tyggeben, mens man selv tager ud for at købe julegaver. Hunden kan få benet eller dele af benet galt i halsen, og hvis der ikke er nogen til at hjælpe den, kan det ende galt.