Annonce

Er parforholdet gået i stå?

Er parforholdet gået lidt i stå? Er der efterhånden langt mellem kys og kram og kærtegn? For slet ikke at tale om sex, som du slet ikke kan mindes hvornår sidst var. Så kan det være fristende at kigge sig om efter noget andet. Måske er du i et forhold, hvor det ikke lige er muligt at forlade den anden part. Måske er der små børn, måske er der økonomiske forpligtelser, der gør det ekstra vanskeligt. I sådanne situationer er det meget naturligt at søge den bekræftelse og opmærksomhed man mangler i parforholdet, andre steder.  

En nat uden forventninger 

En af de måder nogle vælger at søge hen er uforpligtende sex. Der findes efterhånden en del sider, der slår sig på den såkaldte sexdating. Altså dating, hvor det ikke er formålet at finde en kæreste. I stedet drejer det sig om at finde en partner – måske blot for en enkelt nat. Måske for en længere periode. Det er blot afgørende, at det er helt og aldeles ukompliceret og uforpligtende. Ingen forventninger, ingen krav.  

Drømmer du om at have en affære?  

Men der findes også datingsider, der er endnu mere målrettede i deres udbud. Så går du ligefrem og overvejer at have en affære, så findes der sider hvor du kan søge ligesindede. Her er både gifte og ugifte mennesker. Mennesker i åbne forhold og mennesker, der bare søger noget nyt. Og så er der naturligvis også dem, der ligefrem tænder på det hemmelighedskræmmeri en affære er. For hvis det ikke var hemmeligt, så var det ikke en affære, men et regulært parforhold.  

500.000 kan ikke tage fejl 

En af de datingsider, der henvender sig til mænd og kvinder, der ønsker at have en affære, er Victora Milan. Du har måske allerede hørt om den – og med god grund. For netop denne side er vel nok en af de mest kontroversielle i Danmark. Men det er også en af de mest kendte og udbredte portaler med mere end 500.000 medlemmer.  

Tag et kig inden du bestemmer dig 

Lyder det fristende? Og trænger du til lidt nyt? Så er det både nemt og hurtigt at komme i gang. Og det er tilmed gratis at oprette en profil. På den måde kan du komme i gang allerede i dag – uden at betale en krone for det. Du kan dermed få et indblik i hvad det er for en side inden du endeligt beslutter dig for at blive medlem. Du kan se, hvilke brugere der er aktive, se hvad folk søger og meget mere. Et medlemskab er naturligvis ikke gratis, men det kan være penge, der er givet godt ud.