Annonce

Derfor er iPad den vigtigste gadget du kan få

Gadgets? Det er da oppustelige sumodragter, øffende sparegrise og toilet golf, tænker du måske. Men det er meget mere end det. Der findes godt nok ikke en klar definition af, hvad en gadget er. Men ifølge Wikipedia er det en teknologisk dims, som kan være brugbar eller overflødig. Gerne med et smart design og/eller en usædvanlig funktion – og fortrinsvis for mennesker, der gerne vil være trendy. Men gadgets kan også være særdeles brugbare ting. Således blev Apples iPad i 2019 kåret af Time Magazine som den vigtigste gadget de seneste 10 år!  

Lyder det som noget for dig? 

Du opfatter den måske ikke lige som en gadget. Men formålet med netop iPad’en var at skabe noget, der lå et sted mellem smartphonen og den bærbare computer. Altså en brugbar ting i smart design og med en usædvanlig funktion. I hvert fald dengang den første gang så dagens lys. Så – er du vild med gadgets, er en iPad næsten uundgåelig. Og har du ikke allerede en, så er der rig mulighed for at vinde en af de nyeste modeller i en online konkurrence på nettet. Det tager kun få minutter – og er som oftest ganske gratis, så hvorfor ikke prøve lykken?  

Lad guides vise dig vejen til din model 

Det er altså mere end 10 år siden den første iPad kom på markedet. Og siden er der sket rigtig meget. I dag er der således 4 forskellige modeller at vælge imellem. Nemlig iPad Pro, iPad Air, iPad og iPad Mini. Alle med hver deres særlige fordele og features. Så er du i tvivl om, hvilken der passer bedst til dig og dine behov? Så kan du med fordel tjekke nogle af de mange test der er lavet af netop iPads. Du kan også prøve dig frem i nogle af de fysiske butikker, hvor der er muligt at afprøve de forskellige editions.  

Købe selv – eller vinde? 

Uanset om du foretrækker en iPad Pro eller en iPad Mini, så er de ikke billige. Kniber det lidt med finanserne? Så kan du vælge at deltage i nogle af de konkurrencer, hvor du har mulighed for at vinde penge. Sådan helt klassiske kontanter. Vind penge, så kan du nemlig helt selv bestemme hvad du vil bruge dem til. Måske skal det være den vigtigste gadget i 10 år. Måske skal det blot være en popcornmaskine eller en af de tusindvis af andre sjove, skøre eller brugbare gadgets.