Annonce

En sundere livsstil for dig og din hund

Som hundeejer, lægger du uden tvivl stor vægt på, at din hund har det så godt som muligt. Men hvorfor ikke bruge denne energi på at sørge for, at både du og din hun har en sund livsstil?

Fokus på kosten

Ligesom med mennesker, er det også vigtigt, at din hund får en sund kost, der indeholder det, den har brug for. På vejen mod en sundere livsstil bør du altså ikke kun kigge på din egen kost, men på både din og hundens.

Når det kommer til hundens foder, er det heldigvis forholdsvist nemt at holde det sundt. Sørg for, at du bruger et godt mærke og spørg eventuelt din dyrlæge om, hvad der er bedst til din hund specifikt. Undgå at skabe vaner med at give hunden for mange usunde godbidder og lad være med at give den noget af din mad fra spisebordet. Det skaber både dårlige vaner for hunden, der nemt kan begynde at tigge, men det er ofte også mad, der ikke er sundt for den.

Når det kommer til dig selv, kan det dog være sværere at komme på rette spor. I modsætning til din hund, kan du selv vælge, hvad du får at spise, og der er mange usunde fristelser på hylderne i supermarkedet.

Et godt sted at starte er ved at lære nogle sunde og nemme opskrifter at kende, som er nemme at finde tid til selv på en travl hverdag. Derudover kan du også bruge sunde kosttilskud som MCT olie. Men hvad er mct olie? Der er meget at dykke ned i, når det kommer til denne olie, men noget af det vigtigste at vide er, at olien kan hjælpe dig med både at opnå et vægttab og at få mere energi i din hverdag. Den er altså et oplagt kosttilskud på vejen til en sundere livsstil.

Rigeligt med motion

Mængden af motion, der er nødvendig for din hund, kommer enormt meget an på dens størrelse og race. Men lige meget hvad, er det vigtigt, at den bliver luftet og motioneret. Og det er desuden også sundt for dig.

At have en hund er den perfekte måde at tvinge dig selv til at komme ud i den friske luft og få noget motion hver eneste dag. Find sjove, hyggelige og spændende ruter, som I sammen kan udforske, og gør det til en god daglig rutine. Den regelmæssige motion vil uden tvivl være noget, du kommer til at kunne mærke effekten fra.