Tips & råd

Tag hunden med på ferie

Som  hundeejer føler du sikkert, at din hund er en del af familien. Du kender nok også den skyldfølelse, man får, når man tager afsted på ferie uden hunden. Du ved, hvor meget den kommer til at savne dig, og du kommer helt sikkert også til at savne den, så hvorfor ikke tage den med?

Kom tidligt i gang med planlægningen

Hvis du gerne vil have din hund med på en ferie, så er det en god idé at komme tidligt i gang med at planlægge den. Det kan godt kræve nogle ekstra ressourcer, hvis det skal blive en sjov ferie.

En oplagt mulighed for en hundevenlig ferie er en bilferie. Tag hunden med og kør ud i Europa og oplev den fantastiske natur sammen. Hvis du ikke har en bil endnu, er det selvfølgelig et vigtigt sted at starte. Sørg for at kigge efter en, der er stor nok til, at din hund sikkert og behageligt kan være med.

Overvej hvor langt du vil køre, og hvilke steder, der vil være oplagte for dig og din hund skal i op i bjergene? Eller har du måske en mindre hund, hvor små, hyggelige byer måske er mere oplagt? Lav noget research for at finde den bedste mulighed.

Få råd til det hele

Tænk fremad og prøv at overveje, hvad du kan gøre økonomisk for at få råd til en bil. En mulighed er at investere nogle penge. Her er der for eksempel muligheden for at investere i kryptovaluta. Det er et spændende og nyere marked, som du kan læse mere om her.

Der er mange, der har oplevet stor succes med at lave gode kryptovalutainvesteringer, og der er derfor masser af hjælp og gode råd at hente online. Denne profil er et eksempel på en af de mange mennesker, der er til rådighed til at hjælpe dig godt i gang med at lave kryptoinvesteringer.

Gør din hund parat

Når du har lagt planerne og sørget for, at du har det, du skal bruge, så kom i gang med at forberede din hund på jeres tur. Sørg for, at den er vant til at sidde i bilen i længere tid ad gangen, og at den ikke bliver nervøs af trafikerede motorveje.

Det er desuden vigtigt, at din hun er godt trænet, så du ved, at den ikke bliver for nervøs, distraheret eller aggressiv af nye omgivelser og fremmede mennesker og hunde. Sørg for, at den kommer når, du kalder, og at du kan få den til at sætte sig på kommando.