Tips & råd

Køb en hundepude til dit kæledyr

Har du en sød hund derhjemme, som du ønsker den bedste komfort for? Så skal du helt klart anskaffe en hundepude til dit søde kæledyr! Måske har I allerede en lidt gammel og slidt hundepude, som hunden benytter sig af, eller også er den vandt til at slænge sig på gulvet eller på sofaen. 

Ligesom at vi mennesker elsker at have et rart sted at hænge ud, så gør vores små venner det også. Når hunden er hvalp er der helt sikkert en masse krudt, der skal fyres af, og den sidder måske aldrig helt stille. Når de kommer op i alderen sover de dog mere og mere, og nyder at have en hundepude til hvile. Her kan du læse om, hvor du finder den perfekte hundepude til din firbenede ven!

Det er også praktisk for dig

Mange hunde har tendens til at søge hen, hvor mennesket befinder sig. De vil jo gerne være tæt på dig! Måske har du haft problemer med, at din hund altid hopper op i sofaen eller i sengen.

Med en hundepude giver du dit kæledyr et dejligt opholdssted, som kan blive dens egen sofa. Træn din hund i at lægge sig i puden, i stedet for andre steder, hvor den taber hår og dermed besværliggør rengøringen for dig. 

Du kan eventuelt placere puden tæt på dér, hvor du slapper af. Så føler hunden at den tilbringer tid med dig, selvom I den ikke ligger i sofaen. Det er vigtigt at lære hunden dette i en tidlig alder, ellers bliver det svært for den at forstå, når den bliver ældre. 

Der findes mange slags hundepuder 

Der findes ikke kun en type pude. Der er store, flade puder, som mest af alt er et tykt og behageligt tæppe, men der er også puder med sidestøtte, nærmest som en blød kurv.

De fås i forskellige farver og størrelser, og valget af pude afhænger meget af, hvilken hund du har, og hvad den finder komfortabelt. En lille hund ville måske få glæde af en lille pude, hvor en større hund har brug for mere plads at strække sig ud på. 

Det kan måske tage flere forsøg at finde den pude, som passer perfekt til dit kæledyr, men når først du finder den rigtige, vil du ikke fortryde dit køb. 

Tag puden med på farten 

Disse puder er også perfekte til at tage med ud i bilen, hvis I skal på en længere køretur. Nogle hunde kan godt blive urolige af at sidde en bil, og kan ikke helt slappe af.

Med deres elskede og velkendte pude har de noget med på turen, som de kender, og som er vanligt for dem at opholde sig i.