Gadgets

Har du overvejet at hænge hundesnoren op med magneter?

Hvis du har et metalskab i gangen, så er der en nem måde til at få styr på alt udstyr til hunden. Og det samme gør sig gældende, hvis du går til agility og har brug for at have styr på det hele i bilen.

Brug krogmagneter!

Jeg har selv hund, og jeg elsker den orden, vi har ude i gangen. Vi har et metal-skoskab, hvor jeg kan hænge alt fra hans sele og hundesnor til hans jakker og hundeposer. Alt sammen med små, stærke magnetkroge. Og når vi er på tur, kan jeg tage de samme kroge med i bilen, så alt sidder fint. Og når vi har været i skoven, og han er blevet virkelig beskidt, er det også fedt at kunne hænge hans håndklæde op på en magnetkrog på indersiden af bilen i bagagerummet.

Så længe der er en magnetisk metalflade (ikke aluminium), så har du et sted at bruge magnetkrogene.

Min personlige favoritkrog

Jeg har naturligvis en favorit-magnet: Ø32 krogmagneten. Ikke fordi jeg har brug for så høj styrke, men jo større magneten er, desto større er krogen også. Og så kan jeg hænge flere ting på samme krog, uden det falder ned under kørsel.

Nu kan jeg desværre ikke uploade et foto af min løsning her, men tag endelig fat i mig, hvis du vil vide mere. Jeg driver nemlig webshoppen Magnetz.dk, og jeg har specialiseret mig i stærke magneter. Så jeg kan også hjælpe med at finde den rette krogmagnet til dine hunde-sager (ja, jeg har faktisk kroge, der også ville kunne bære en heste-saddel – så vær ikke nervøs for at kontakte mig, selv om du har en stor hund).

Og nu vi er ved specielle magneter, så har jeg også skrevet en artikel inkl. video om magneter og hundetræning, hvis du vil vide mere.

– Magnet Mia, juni 2024