Annonce

Få styr på hundefoder og godbidder

Som hundeejer er du forhåbentligt indstillet på, at din hund skal have et godt foder og forkæles, eller i hvert fald trænes, med lækre godbidder. Du er forhåbentligt også indstillet på, at det kræver en tur ned til dyrehandlen eller en tur på nettet rimelig regelmæssigt. Men, det kan faktisk gøres nemmere. Du kan få det hele på abonnement, så foderskålen aldrig står tom. 

Kvalitetsfoder på abonnement 

Er du ikke så meget til turen ned i dyrehandlen hver måned efter friske foderforsyninger, kan du købe ting til dit kæledyr på Gilpa.dk og få dem sendt lige til døren i stedet for. Har du nogenlunde styr på dit forbrug, kan du endda få de hele på abonnement og få friske forsyninger tilsendt, når du har brug for dem uden at skulle tænke mere over det.  

Hos Gilpa finder du kvalitetsfoder på højde med meget af det du finder hos dyrehandleren, dvs. foder med et højt kødindhold, der giver din hund alt, hvad den har brug for. Samtidig er der mulighed for at tale med deres fodereksperter, hvis du har brug for råd og vejledning. Når du har fundet det rettet foder og prøvet det af et stykke tid, kan du roligt opsætte et abonnement og lade det hele køre af sig selv.  

Husk de gode godbidder 

Alle hunde fortjener lidt forkælelse i form af lækre godbidder. Traditionelle hundekiks fra supermarkedet består hovedsageligt af restprodukter fra vores egen korn- og kødproduktion og er ærligt talt ikke hverken specielt lækre eller specielt sunde for din hund. Heldigvis findes der i dag en masse lækre alternativer. 

Hos Gilpa finder du helt naturlige godbidder, lavet af lufttørret kød, som de fleste hunde elsker. Prøv dig frem og find den slags din hund allerhelst vil arbejde for, så ved du hvilke godbidder, den allerbedst kan lide! 

Prøv et anderledes tyggeben 

Der findes masser af forskellige tyggeben til hunde og vi, som ejere, leder febrilsk efter noget som hunden gider, og som den tager lang tid om at spise. De bedste tyggeben er som regel dem, der er lavet af tørret kød. Dem, der tager længst tid er dem der er lavet af det hårdeste, sejeste kød.  

Vil du prøve noget andet, noget der tager lang tid, kan et god bud være hjortegevirer, som du også kan finde hos Gilpa. De kan tage flere uger og nogle hunde elsker dem. Falder interessen, så prøv at dyppe dem i vand, så kommer duften igen!