Få malet din hund på bestilling

Vidste du, at du kan bestille kunst på nettet? Du kan endda få malet, lige det du har lyst til alt fra familieportrætter til malerier af dit kæledyr. Mynewart har gjort kunsten tilgængelig for alle. Du behøver ikke længere smutte en tur ned i dit lokale galleri for at kigge på kunst. Du kan bare smutte på nettet i stedet for. Drop de hvide vægge derhjemme og få kunst på væggen allerede i dag. 

Et hjem uden kunst er ligesom et hjem uden hund – det er bare ikke det samme. Hvide vægge føles bare fremmed og koldt. Hvad nu hvis du kunne få din hund op at hænge? Et maleri af din hund vil udødeliggøre den, og sådan et maleri kan holde i mange årtier fremover. Ikke nok med at din hund vil hænge på væggen, den vil simpelthen blive en permanent del af kunsten. Smukkere bliver det ikke.  

Det er her Mynewart kommer ind i billedet. Malerier og mynewart går hånd i hånd. Missionen hos dem er, at gøre kunsten mere tilgængelig for alle ved at tilbyde den til en billigere pris, end den du finder i dit lokale galleri. Her kan du også få kunst på bestilling. Uanset om det er et portræt af noget bestemt, eller det skal være mere abstrakt, kan du få det leveret lige til døren af Mynewart via deres online galleri. 

Kunst til en billigere pris 

Kunst og penge er altid et prekært emne. Vi skal huske, at der i den ene ende sidder en kunstner, der skal have penge for sit arbejde. Kunsten er et håndværk, og det skal være ordentlig betalt. På den anden side så skal der også være nogen, som har lyst til at investere sine penge i kunsten. Ellers kan kunsten heller ikke overleve. Derfor er det vigtigt, at vi finder en balance mellem udbud og efterspørgsel.  

Denne balance vil Mynewart gerne hjælpe med at finde. Ved at gøre kunsten tilgængelig for flere mennesker via nettet, kommer der flere kunder i butikken, hvilket i sidste ende gør kunsten billigere overordnet set. Kunsten skal nemlig heller ikke være så dyr, at ingen har råd til den længere. Mynewarts mission er derfor, at alle skal have råd til kunsten i deres hjem.  

Drop den kitschede kunst – bestil din egen   

Med kunst fra Mynewart kan du med god samvittighed give dine bedsteforældre naturskønne malerier af skovsøer og rener til genbrug. Nogle gange har man bare brug for fornyelse i sit liv, og det moderne hjem er i dag et man skaber i højere grad, end det er et, man arver. Derfor kan du sætte dit eget præg på hjemmet ved at få bestilt kunst, der passer lige i din smag. 

Og så kan du endelig få din elskede hund op og hænge. Der er intet til hindring for, at du kan få malet et portræt af din hund, der måske er på vej ind i sine sidste år. Det er din mulighed for udødeliggøre minderne og dekorere dit hjem samtidig.