Annonce

Den bedste hundeseng, når din hund rigtig skal slappe af

Hunden er menneskets bedste ven og vi vil selvfølgelig gerne give vores trofaste ven det bedste af det bedste. Derfor er det heller ikke hvilken som helst kurv de skal stilles tilfreds med.

Giv din trofaste ven det bedste af det bedste

Hvis din hund virkelig skal slappe af, så er det ligesom med os mennesker lækkert når komforten er helt i top. Donut hundeseng er designet således at din hund rigtig kan slappe af og trække torsk i land uden at falde ud af sengen og derved få afbrudt den gode søvn. Sengen er nemlig designet med en smule forhøjning i kanten og minder lidt om en donut.

Den lækre hundeseng kommer i flere størrelser og farver. Inde på hjemmesiden kan du finde en størrelsesguide, hvor der står beskrevet ret udførligt, hvilken størrelse din hunderace har brug for. Farven er jo helt op til dig. Måske du allerede har givet din hund en masse i lyserødt – så vil det da være oplagt at vælge den farve til hundesengen også.

Husk at hjælpe din trofaste ven igennem sæsonen for flåter

Hvis du går meget tur med din hund ude i den vilde natur, så er det ved at være den tid på året hvor du skal til at være ekstra opmærksom på flåter. Det er forskelligt fra hund til hund om flåter og hunden virker som nord- og sydpol med hinanden eller ej, men uanset har flåter det med at bide på i en vis grad.

Halsbånd mod flåter kan være en fantastisk gave til dig og din hund. Her sprøjter du ikke gift i nakken på din hund, som nogle føler sig nødsaget til at gøre, for at undgå for mange bid. Det er et helt simpelt halsbånd, der kan passe på alle størrelser hunde. Du regulerer helt simpelt selv halsbåndet efter hvad der passer netop din hund.