Tips & råd

De bedste forhold – både for din hund og dig  

Når det kommer til vores kæledyr, vil mange af os uden tvivl gerne tage det ekstra skridt, det nogle gange kræves af os. For vi har selv taget valget om at bringe et dyr ind i vores liv, og derfor skal vi også handle ordentlig på baggrund af vores eget valg.


Så når din hund skal til dyrelæge, er det sikkert også naturligt for dig at forsikre de bedste forhold. Her skal der ikke taget hurtige løsninger, som i bund og grund ikke er de bedste for hunden.

Skal der tages røntgenbilleder, skal det gøre ordentligt  

Et besøg hos dyrlægen kan komme på baggrund af mange ting. Måske skal I have taget et røntgenbillede, måske er det et helt ufarligt generelt tjek af hunden, måske noget helt tredje. Men uanset grunden til besøget vil det for enhver ejer være vigtigt, at tiden hos dyrlægen bliver gennemført ordentlig.

Vores dyr kan ikke tale for dem selv, og som ejere har vi derfor et udvidet ansvar for at sikre, at dyret også – på sin egen vis – bliver hørt og forstået i en situation, som er helt ny for dem. Som ejere kender vi signalet, hunden giver os og kan derfor på en måde tale for dem.

Et trygt miljø – både for din hund og for dig

Dyrlægebesøget er måske for nogle ensbetydende med noget skræmmende og ubehageligt for dyret. Men sådan behøver det overhovedet ikke at være. Med en dygtig og veluddannet dyrlæge, som kender sine dyre-patienter godt, kan langt de fleste besøg blive til store succeser.

For du er trods alt taget til dyrlægen for en grund – og denne er ikke at skræmme din hund fra vid og sans. Når du føler dig tryg hos dyrlægen, vil dette kunne smitte stille og roligt af hos din hund, og denne vil også føle sig i trygge hænder.